Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 93 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effects of κ/ι-Carrageenan and partial substitution of NaCl with MgCl2 or CaCl2 on the gel properties of myofibrillar protein
 
 
Titel: Synergistic effects of κ/ι-Carrageenan and partial substitution of NaCl with MgCl2 or CaCl2 on the gel properties of myofibrillar protein
Auteur: Luo, Can
Wang, Ruiqi
Gu, Yingying
Liu, Xiyuan
Zhu, Jie
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 93 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland