Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Optimizing 3D food printing inks: The impact of polysaccharides on Camellia seed protein emulsion gels
 
 
Titel: Optimizing 3D food printing inks: The impact of polysaccharides on Camellia seed protein emulsion gels
Auteur: Lin, Jiaru
Liang, Chenhao
Lin, Tong
Zhong, Ruimin
Cao, Yong
Lan, Yaqi
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland