Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Interfacial and oil-in-water emulsifying properties of ovalbumin enriched in amyloid-like fibrils and peptides
 
 
Titel: Interfacial and oil-in-water emulsifying properties of ovalbumin enriched in amyloid-like fibrils and peptides
Auteur: Huyst, Arne M.R.
Luyckx, Trui
Monge-Morera, Margarita
Van Camp, John
Delcour, Jan A.
Van der Meeren, Paul
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland