Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 49 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Improving rheology and 3D printability of pea, fava and mung bean proteins with raw and fermented millet flour
 
 
Titel: Improving rheology and 3D printability of pea, fava and mung bean proteins with raw and fermented millet flour
Auteur: Ghimire, Saphal
Umar, Muhammad
Gamonpilas, Chaiwut
Anal, Anil Kumar
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 49 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland