Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 110 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication and characterization of edible inks for 3D printing of dysphagia foods based on corn starch stabilized by calcium ions and hydrocolloids
 
 
Titel: Fabrication and characterization of edible inks for 3D printing of dysphagia foods based on corn starch stabilized by calcium ions and hydrocolloids
Auteur: Liu, Wenmeng
Hu, Han
McClements, David Julian
Jin, Zhengyu
Chen, Long
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 166 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 110 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland