Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 98 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Synergism of cold extrusion and ball milling for improving rheological properties of whey protein isolate
 
 
Titel: Synergism of cold extrusion and ball milling for improving rheological properties of whey protein isolate
Auteur: Liu, Yue
Xu, Heyang
Gantumur, Munkh-Amgalan
Yang, Nan
Bilawal, Akhunzada
Jiang, Zhanmei
Mu, Zhishen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 98 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland