Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical integration of egg white proteins and milk casein based on phase separation as a stable and optimized colloidal complex
 
 
Titel: Physicochemical integration of egg white proteins and milk casein based on phase separation as a stable and optimized colloidal complex
Auteur: Salama, Mohamed
Gouda, Mostafa
Abou-Elsoud, Mahmoud
Li, Xiaomeng
Zhang, Xinyue
Sheng, Long
Cai, Zhaoxia
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland