Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Modulatory effects of carboxymethyl chitosan on the textural and quality attributes of frozen rice dough and corresponding rice bread
 
 
Titel: Modulatory effects of carboxymethyl chitosan on the textural and quality attributes of frozen rice dough and corresponding rice bread
Auteur: Wei, Qi
Zhang, Ge
Xie, Jing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland