Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Gelation and rheological properties of ultrasound-extracted faba bean protein: A comparative study with commercial plant proteins
 
 
Titel: Gelation and rheological properties of ultrasound-extracted faba bean protein: A comparative study with commercial plant proteins
Auteur: Badjona, Abraham
Cherono, Beatrice
Bradshaw, Robert
Dubey, Bipro
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland