Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Effects of soybean β-conglycinin subunits composition on its emulsifying properties and the mechanism” [Food Hydrocolloids 149 (2024) 109532]
 
 
Titel: Corrigendum to “Effects of soybean β-conglycinin subunits composition on its emulsifying properties and the mechanism” [Food Hydrocolloids 149 (2024) 109532]
Auteur: Wu, Chang
Ju, Qian
Yuan, Yanqiu
Wang, Jieru
Wu, Fengyan
Hu, Yayun
Luan, Guangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland