Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Assembly behavior and nano-scale microstructure of tamarind gum/xanthan synergistic interaction gels” [Food Hydrocolloids 157 (2024) 110392]
 
 
Titel: Corrigendum to “Assembly behavior and nano-scale microstructure of tamarind gum/xanthan synergistic interaction gels” [Food Hydrocolloids 157 (2024) 110392]
Auteur: Niu, Zhiyong
Li, Kexin
Guo, Yu
Zhao, Guohua
Wu, Kao
Hou, Xinran
Qiao, Dongling
Jiang, Fatang
Zhang, Binjia
Xie, Fengwei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland