Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Controlling starch multi-scale structure and physicochemical properties of freeze-thawed dough with different levels of Artemisia sphaerocephala Krasch gum
 
 
Titel: Controlling starch multi-scale structure and physicochemical properties of freeze-thawed dough with different levels of Artemisia sphaerocephala Krasch gum
Auteur: Shen, Huishan
Cheng, Shangzhen
Ma, Jieqing
Li, Xiangjie
Zhang, Yanyan
Liu, Xingli
Wang, Hongwei
Zhang, Hua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 162 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland