Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Chitin nanofiber-stabilized pickering emulsion interacting with egg white protein: Structural features, interfacial properties, and stability
 
 
Titel: Chitin nanofiber-stabilized pickering emulsion interacting with egg white protein: Structural features, interfacial properties, and stability
Auteur: Xiong, Zhouyi
Yu, Te
Lv, Jiran
Wang, Jihui
Fu, Xing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland