Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Influence of high-molecular-weight glutenin subunits and salt types on dough rheology and gluten aggregation: A combined experimental and computational approach
 
 
Titel: Influence of high-molecular-weight glutenin subunits and salt types on dough rheology and gluten aggregation: A combined experimental and computational approach
Auteur: Yang, Tao
Wang, Bo
Lv, Tian
Wang, Pei
Zhou, Qin
Jiang, Dong
Jiang, Hao
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 160 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland