Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Effect of freezing-thawing treatment on the quality and structure of soymilk gels induced by different coagulants
 
 
Titel: Effect of freezing-thawing treatment on the quality and structure of soymilk gels induced by different coagulants
Auteur: Zhu, Ying
Lei, Wenhua
Qiu, Lidan
Liu, Simiao
Guo, Ruqi
Huang, Yuyang
Liu, Linlin
Lv, Mingshou
Sun, Bingyu
Qu, Min
Sun, Ying
Zhu, Xiuqing
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 160 () nr. P2 pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland