Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Structural characteristics of carrageenan gels: temperature and concentration dependence
 
 
Titel: Structural characteristics of carrageenan gels: temperature and concentration dependence
Auteur: Yuguchi, Yoshiaki
Thu Thuy, Thanh Thi
Urakawa, Hiroshi
Kajiwara, Kanji
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 16 (2002) nr. 6 pagina's 8 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland