Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Structural properties in relation to oral enzymatic digestibility of starch gels based on pure starch components and high amylose content
 
 
Titel: Structural properties in relation to oral enzymatic digestibility of starch gels based on pure starch components and high amylose content
Auteur: Vesterinen, Elina
Myllärinen, Päivi
Forssell, Pirkko
Söderling, Eva
Autio, Karin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 16 (2002) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland