Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 91 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Preparation and characterization of a konjac glucomannan-based bio-nanocomposite film and its application in cherry tomato preservation
 
 
Titel: Preparation and characterization of a konjac glucomannan-based bio-nanocomposite film and its application in cherry tomato preservation
Auteur: Tang, Junjie
Huang, Chen
Liu, Wanjing
Zeng, Xinxin
Zhang, Jianxi
Liu, Wenhao
Pang, Jie
Wu, Chunhua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 91 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland