Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of sodium alginate synergistically improving foaming properties of pea protein isolate: Air/water interface microstructure and rheological properties
 
 
Titel: Mechanism of sodium alginate synergistically improving foaming properties of pea protein isolate: Air/water interface microstructure and rheological properties
Auteur: Guo, Yanan
Zhang, Shuo
Gu, Yue
Cheng, Tianfu
Sun, Fuwei
Wang, Yichang
Wang, Daoying
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland