Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Fabrication of mung bean protein-sugar beet pectin hydrogels by duo-induction of heating and laccase: Gelling properties and delivery of riboflavin
 
 
Titel: Fabrication of mung bean protein-sugar beet pectin hydrogels by duo-induction of heating and laccase: Gelling properties and delivery of riboflavin
Auteur: Guo, Yutong
Li, Liang
Yang, Xiaoyu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland