Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chitosan and its derivatives on food processing properties of potato starch gel: Based on molecular interactions
 
 
Titel: Effect of chitosan and its derivatives on food processing properties of potato starch gel: Based on molecular interactions
Auteur: Zhang, Xinying
Mao, Xiaoyun
Han, Hui
Wang, Shuo
Lei, Xiaoqing
Li, Yali
Ren, Yamei
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland