Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Flourless plant-based egg analogue based on protein and curdlan: Thermogel behavior regulation and foam stabilization analysis” [Food Hydrocolloids 156 (2024) 110346]
 
 
Titel: Corrigendum to “Flourless plant-based egg analogue based on protein and curdlan: Thermogel behavior regulation and foam stabilization analysis” [Food Hydrocolloids 156 (2024) 110346]
Auteur: Hu, Xiangfang
Meng, Zong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland