Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Co-influence of the degree of esterification and degree of amidation on the properties of acid-sugar-calcium amidated pectin gels
 
 
Titel: Co-influence of the degree of esterification and degree of amidation on the properties of acid-sugar-calcium amidated pectin gels
Auteur: Wei, Hui-ying
Qi, Jun-ru
Liao, Jin-song
Zhuo, Ting
Xiao, Rong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland