Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 119 gevonden artikelen
 
 
  Tailoring texture and functionality of vegetable protein meat analogues through 3D printed porous structures
 
 
Titel: Tailoring texture and functionality of vegetable protein meat analogues through 3D printed porous structures
Auteur: Lombardi, Lorenzo
Consalvo, Sara
Esposito, Claudio
Tammaro, Daniele
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 119 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland