Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Effects of combined hot alkaline and pH-shift treatments on structure and functionality of legume protein-EGCG conjugates: Soybean-, pea-, and chickpea protein-EGCG systems
 
 
Titel: Effects of combined hot alkaline and pH-shift treatments on structure and functionality of legume protein-EGCG conjugates: Soybean-, pea-, and chickpea protein-EGCG systems
Auteur: Zhang, Yifan
Wu, Chang
Shen, Xuelian
McClements, David Julian
Liu, Xuebo
Liu, Fuguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland