Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Creation of novel animal protein substitutes with potato protein and gellan gum: Control of food texture, color, and shape
 
 
Titel: Creation of novel animal protein substitutes with potato protein and gellan gum: Control of food texture, color, and shape
Auteur: Li, Sisheng
Luo, Minna
Hu, Xiaoyan
Yan, Weixin
Ryu, Jaekun
McClements, David Julian
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland