Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 114 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Utilization of emulsion gels in plant-based meat analog formulations: A review
 
 
Titel: Utilization of emulsion gels in plant-based meat analog formulations: A review
Auteur: Kothuri, Vahinika
Han, Jong Hyeon
Keum, Dong Hyun
Kwon, Hyuk Cheol
Kim, Do Hyun
Han, Sung Gu
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 114 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland