Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
 
  Carboxymethyl chitosan-assisted formation of stable soy protein isolate emulsions and their impact on the properties of squid (Dosidicus gigas) surimi gel
 
 
Titel: Carboxymethyl chitosan-assisted formation of stable soy protein isolate emulsions and their impact on the properties of squid (Dosidicus gigas) surimi gel
Auteur: Liu, Siqi
Wang, Zhufen
Yang, Wenge
Huang, Tao
Geng, Jie-Ting
Wei, Huamao
Gao, Yuanpei
Jia, Ru
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 114 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland