Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 113 gevonden artikelen
 
 
  The choice of probiotics affects the rheological, structural, and sensory attributes of lupin-oat-based yoghurt
 
 
Titel: The choice of probiotics affects the rheological, structural, and sensory attributes of lupin-oat-based yoghurt
Auteur: Dhakal, Damodar
Kumar, Gaurav
Devkota, Lavaraj
Subedi, Dinesh
Dhital, Sushil
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 113 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland