Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 69 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Potentially texture-modified food for dysphagia: Gelling, rheological, and water fixation properties of rice starch–soybean protein composite gels in various ratios
 
 
Titel: Potentially texture-modified food for dysphagia: Gelling, rheological, and water fixation properties of rice starch–soybean protein composite gels in various ratios
Auteur: Ren, Shuanghe
Zhang, Guofang
Wang, Zhuying
Sun, Fuwei
Cheng, Tianfu
Wang, Daoying
Yang, Hong
Wang, Zhongjiang
Guo, Zengwang
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 69 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland