Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Exploring the mechanism of amylose/amylopectin improving formation of yeast-soy protein high-moisture extrudates based on small and large amplitude oscillatory shear rheology
 
 
Titel: Exploring the mechanism of amylose/amylopectin improving formation of yeast-soy protein high-moisture extrudates based on small and large amplitude oscillatory shear rheology
Auteur: Liu, Xiao
Zhao, Yinghan
Li, Ku
Shen, Shuo
Li, Jianghua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland