Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Effect of benzoic acid-based and cinnamic acid-based polyphenols on foaming properties of ovalbumin at acidic, neutral and alkaline pH conditions
 
 
Titel: Effect of benzoic acid-based and cinnamic acid-based polyphenols on foaming properties of ovalbumin at acidic, neutral and alkaline pH conditions
Auteur: Wen, Hedi
Zhang, Deju
Ning, Zhenzhen
Li, Zihao
Zhang, Yan
Liu, Jingbo
Yu, Ting
Zhang, Ting
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland