Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Soy hull nanocellulose enhances the stretchability, transparency and ionic conductance of sodium alginate hydrogels and application in beef preservation
 
 
Titel: Soy hull nanocellulose enhances the stretchability, transparency and ionic conductance of sodium alginate hydrogels and application in beef preservation
Auteur: Yu, Kejin
Yang, Lina
Zhang, Siyu
Zhang, Ning
Wang, Shengnan
He, Yutang
Liu, He
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland