Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Foaming and structural properties of egg yolk components microgel particles and their adsorption characteristics at the air-water interface
 
 
Titel: Foaming and structural properties of egg yolk components microgel particles and their adsorption characteristics at the air-water interface
Auteur: Liu, Jiahan
Wang, Yuemeng
Zou, Yuxin
Wu, Yue
Guan, Wenle
Yang, Jianrong
Li, Xin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland