Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Fat coalescence and texture improvement of ice cream based on medium-chain triglyceride oleogel: Effect of gelator type
 
 
Titel: Fat coalescence and texture improvement of ice cream based on medium-chain triglyceride oleogel: Effect of gelator type
Auteur: Liu, Ning
Nan, Jin
Zhang, Kun
Li, Dan
Zhang, Zhongfang
Yang, Dan
Zhang, Pan
Nishinari, Katsuyoshi
Yao, Xiaolin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland