Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Enhanced printability of food-grade edible inks: Emulsions formulated with modified pea protein and sodium alginate
 
 
Titel: Enhanced printability of food-grade edible inks: Emulsions formulated with modified pea protein and sodium alginate
Auteur: Ma, Cuicui
Yan, Jun
Li, Wenhan
Wang, Yutang
McClements, David Julian
Liu, Xuebo
Liu, Fuguo
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland