Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Dual enhancement effects of different yeast extract on gel properties and saltiness perception of low-salt surimi gel from silver carp
 
 
Titel: Dual enhancement effects of different yeast extract on gel properties and saltiness perception of low-salt surimi gel from silver carp
Auteur: Wu, Dan
Xiong, Jian
Li, Pei
Zhang, Yan
Li, Fan
Yin, Tao
Huang, Qilin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland