Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Comparative gelation characteristics of carrageenan via rheological and optical techniques: Glazing gels with different sweeteners
 
 
Titel: Comparative gelation characteristics of carrageenan via rheological and optical techniques: Glazing gels with different sweeteners
Auteur: Górska, Agnieszka
Mańko-Jurkowska, Diana
Domian, Ewa
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland