Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 115 gevonden artikelen
 
 
  Characterization, release profile, and antibacterial properties of oregano essential oil nanoemulsions stabilized by soy protein isolate/tea saponin nanoparticles
 
 
Titel: Characterization, release profile, and antibacterial properties of oregano essential oil nanoemulsions stabilized by soy protein isolate/tea saponin nanoparticles
Auteur: Zhao, Siqi
Li, Yuexin
Liu, Qian
Xia, Xiufang
Chen, Qian
Liu, Haotian
Kong, Baohua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 151 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 115 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland