Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 92 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between the perception of complex textural attributes and the bolus properties of cheese
 
 
Titel: Relationship between the perception of complex textural attributes and the bolus properties of cheese
Auteur: Cai, Huifang
Bijl, Etske
Sala, Guido
Scholten, Elke
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 92 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland