Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 35 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effect of ultrasound on heated soybean isolate protein-soybean oligosaccharide glycation conjugate acid-induced emulsion gels and their applications as carriers of zeaxanthin
 
 
Titel: Effect of ultrasound on heated soybean isolate protein-soybean oligosaccharide glycation conjugate acid-induced emulsion gels and their applications as carriers of zeaxanthin
Auteur: Chu, Zejun
Li, Xinqi
Han, Runzhi
Yang, Qi
Fei, Peng
Zhang, Hao
Wu, Yuzhu
Xu, Xiuying
Zhao, Chengbin
Liu, Jingsheng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 35 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland