Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Construction and characterization of egg white protein-gallic acid-xanthan gum-based emulsion and oleogel
 
 
Titel: Construction and characterization of egg white protein-gallic acid-xanthan gum-based emulsion and oleogel
Auteur: Yan, Yuzhong
Chen, Shuling
Deng, Le
Duan, Yuxuan
Huang, Zhaohua
Gong, Deming
Zhang, Guowen
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 150 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland