Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Improvement and modification of whey protein gel texture using polysaccharides
 
 
Titel: Improvement and modification of whey protein gel texture using polysaccharides
Auteur: Turgeon, Sylvie L
Beaulieu, Martin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 15 (2001) nr. 4-6 pagina's 9 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland