Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of laccase and manganese peroxidase on wheat gluten and pentosans during mixing
 
 
Titel: Effect of laccase and manganese peroxidase on wheat gluten and pentosans during mixing
Auteur: Labat, E.
Morel, M.H.
Rouau, X.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 15 (2001) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Science Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland