Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 80 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Masking the bitter taste of quercetin by liposomes modified with whey protein isolate: Better to be coated or inserted?
 
 
Titel: Masking the bitter taste of quercetin by liposomes modified with whey protein isolate: Better to be coated or inserted?
Auteur: Wan, Bin
Xiao, Qiao
Huang, Meigui
Ying, Ruifeng
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 80 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland