Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effect of xanthan gum on physicochemical properties and 3D printability of emulsion-filled starch gels
 
 
Titel: Effect of xanthan gum on physicochemical properties and 3D printability of emulsion-filled starch gels
Auteur: Cheng, Yuting
Wang, Bo
Lv, Weiqiao
Zhong, Yuanliang
Li, Guohua
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland