Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Effect of stirring speed on low acyl gellan gum fluid gels’ rheology, particle morphology and physical ageing
 
 
Titel: Effect of stirring speed on low acyl gellan gum fluid gels’ rheology, particle morphology and physical ageing
Auteur: D'Oria, Gabriele
Zeng, Xinyue
Limbach, Hans Joerg
Hartmann, Christoph
Ahrné, Lilia
Gunes, Deniz Z.
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland