Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 107 van 116 gevonden artikelen
 
 
  Synergistic effects of tea polyphenols and phosphorylation on the gelation behavior of egg white proteins
 
 
Titel: Synergistic effects of tea polyphenols and phosphorylation on the gelation behavior of egg white proteins
Auteur: Wan, Zicong
Xiao, Nan
Guo, Shanguang
Tian, Xingguo
Ai, Minmin
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 149 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2024
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 107 van 116 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland