Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 115 van 118 gevonden artikelen
 
 
  The quality of whipped cream: Effect of polyglycerol ester on the crystallization of fat blend and the properties of interface
 
 
Titel: The quality of whipped cream: Effect of polyglycerol ester on the crystallization of fat blend and the properties of interface
Auteur: Li, Yonghao
Liao, Tao
Liu, Tongxun
Yan, Ren
Sun, Zhehao
Zhao, Mouming
Deng, Xinlun
Zhao, Qiangzhong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 145 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 115 van 118 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland