Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Effect of chlorogenic acid on lotus seed starch gelatinization behavior and complexation mode during microwave treatment
 
 
Titel: Effect of chlorogenic acid on lotus seed starch gelatinization behavior and complexation mode during microwave treatment
Auteur: Jiang, Xiangfu
Wang, Jianyi
Li, Lanxin
Bodjrenou, David Mahoudjro
Lu, Xu
Zheng, Baodong
Verschenen in: Food hydrocolloids
Paginering: Jaargang 144 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland